Mediere de succes mosteniri – cea mai usoara cale in valorificarea drepturilor si intereselor dumneavoastra legale.

Alegerea colaboratorilor pentru o mediere de succes in mosteniri este necesara atunci cand doriti sa initiati ori sa participati la o procedura extrajudiciara de solutionare a conflictelor dumneavoastra prin mediere, cat si in stiuatia in care speta dumneavoastra se afla in derulare in fata organelor judiciare.

Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel va poate ajuta sa valorificati cele doua garantii ale unei proceduri de mediere de succes in mosteniri: prima, este aceea de a asigura o procedura de mediere bazata pe temeiuri juridice astfel incat solutia finala sa fie caracterizata prin operativitate atat la nivel declarativ cat si la nivel juridic pentru a nu exista riscul nevalorificarii solutiei la care s-a ajuns prin mediere.

A doua garantie  referitoare la o mediere de succes in mosteniri este posibilitatea noastra de a va putea indruma si de a depune toate staruintele in realizarea unei aparari efective in ceea ce va priveste.

O mediere de succes este aceea in care mediatorul ales actioneaza in baza unei sesizari prealabile in parcursul profesional a situatiilor care comporta un nivel ridicat de accedere al procedurii de mediere – ajungerea la un numitor comun cu privire la impartirea bunurilor ce fac parte din patrimoniul succesoral.

O mediere de succes mosteniri se va materializa in posibilitatea ca dumneavoastra sa va valorificati timpul in sensul conceperii imediate a unei strategii creative, puternic personalizate si eficiente astfel incat pozitia dumneavoastra procesuala sa fie caracterizata de o deplina armonie intre starea de fapt si de drept, posibilitate ce apare in locul timpului care s-ar pierde cautand pe cont propriu pasi si solutii.

Din momentul contactarii unui mediator, drepturile dumneavoastra vor fi dinamizate printr-o strategie optim adaptata de comunicare spre solutionarea obiectivelor pe care le stabiliti – acesta este principalul scop  pentru o mediere de succes mosteniri.

Cu privire la o mediere de succes in mosteniri trebuie sa aveti in vedere impotanta independentei persoanei ce coordoneaza aceasta procedura extrajudiciara de solutionare a diferendelor. Mai mult de atat, un coordonator al unei proceduri de mediere de succes mosteniri este de fapt un mijlocitor intre scopul legii – acela de a servi la organizarea unui cadru social infloritor si sigur, si situatia facto-juridica ce va caracterizeaza, mijlocitor ce are la dispozitie instrumente institutionale prin care poate aduce o contribuie activa la restabilirea sau la definirea notiunii de echilibru dintre lege si individ.