Avocat Bucuresti Succesiuni isi desfasoara activitatea in baza principiului  ”Nu regele e lege, ci legea este rege„. De-a lungul timpului,  avocat Bucuresti Succesiuni a reusit sa scrie traditie in activitatea avocatiala, portofoliul in materia civila fiind incununat prin reusitele rasunatoare in aceasta arie de activitate.

Clientii nostri sunt partenerii nostri, alegand astfel sa construim relatia cu acestia in baza a puternice principii de relationare, pornind de la garantiile ridicate de confidentialitate, si continuand cu a oferi disponibilitate maxima si abordari strategice ferme si creative in virtutea satisfacerii intereselor private ale acestora.

Intrucat raporturile juridice de drept succesoral comporta un nivel ridicat de risc pentru drepturile si interesele conferite de lege si recunoscute de societate, este de preferat ca indiferent de pozitia procesuala pe care o aveti, sa apelati la serviciile juridice care va pot fi oferite de catre un avocat Bucuresti Succesiuni.

Desi in principal ne desfasuram activitatea in Bucuresti, operativitatea serviciilor avocat Bucuresti succesiuni nu este limitata la aceasta zona, ori la locatia deschiderii succesiunii.

Cu privire la acest aspect, apeland la avocat Bucuresti succesiuni, puteti gasi sprijin specializat raportat la deschiderea mostenirii  – institutie reglementata expres de art. 954 din Codul Civil, dupa cum urmeaza:

Art. 954. Deschiderea mostenirii

(1)  Mostenirea unei persoane se deschide in momentul decesului acesteia

(2)  Mostenire se deschide la ultimul domiciliu al defunctului. Dovada ultimului domiciliu se face cu certificatul de deces sau, dupa caz, cu hotararea judecatoreasca declarativa de moarte ramasa definitiva.

(3)  Daca ultimul domiciliu al defunctului nu este cunoscut sau nu se afla pe teritoriul Romaniei, mostenirea se deschide la locul din tara aflat in circumscriptia notarului public celui dintai sesizat, cu conditia ca in aceasta circumscriptie sa existe cel putin un bun imobil al celui care lasa mostenirea. In cazul in care in patrimoniul succesoral nu exista bunuri imobile, locul deschiderii mostenirii este in circumscriptia notarului public celui dintai sesizat, cu conditia ca in aceasta circumscriptie sa se afle bunuri mobile ale celui ce lasa mostenirea. Atunci cand in patrimoniul succesoral nu exista bunuri situate in Romania, locul deschiderii mostenirii este in circumscriptia notarului public celui dintai sesizat.

(4)  Dispozitiile alin. (3) se aplica in mod corespunzator atunci cand primul organ sesizat in vederea desfasurarii procedurii succesorale este instanta judecatoreasca.

Acestea fiind aratate, avocat Bucuresti succesiuni va poate oferi servicii de consultant, asistenta si reprezentare  atat referitor la abordarea globala a spetei in materie succesorala, cat si in mod multidisciplinar si oportun in functie de valentele pe care le comporta starea de fapt care este supusa solutionarii.

Avocat Bucuresti succesiuni nu doar ca va aborda împreuna cu dumneavoastra o atitudine reactiva, ci, in baza unei adanci analize a spetei pe care o incredintati spre solutionare, avocat Bucuresti succesiuni va poate directiona implicit spre o aborare prevenitva de protejare a drepturilor dumneavoastra, abordare din ce in ce mai intalnita si multumitoare pe care o generam si identificam adesea in randurile clientilor nostri.